Yüksek Performanslı Haber Sitesi Yazılımı

Güçlü altyapısından hiç bir ödün vermeden daha az kod ve görsel ile yüksek performans!

Gücü sadeliğinde

HaberPanelim haber yazılımı hem backend hem frontend olarak mümkün olan en az kod/kütüphane kullanılarak geliştirilmiştir.

Temada Bootstrap kütüphanesi kullanılarak hem müşterilerimiz için özelleştirilebilir biz düzen sağlanmış hemde bootstrap'ın görsel gücü yazılıma dahil edilmiştir.

BackOffice ve API'ler Pure PHP kullanılarak geliştirilmişitr. Dolayısıyla yazılımın diğer kütüphanelere bağımlılığı en aza indirilmiş ve en az kodla en çok iş yapma mottomuz sağlanmıştır.

Veritabanı olarak MariaDB kullanılmıştır. Tüm veritabanı tabloları optimize edilmiş ve sıkça yapılan sorguların performansı için ilgili alanlar indexlenmiştir.

Tüm yazılım boyunca modüler yazılım mimarisi kullanılmak suretiyle kullanılmayan hiç bir modülün sisteme yük bindirmesine engel olunmuştur.

Gücü sunucularında

Donanım tarafında yüksek performanslı işlemci, ram ve okuma hızı yüksek SSD'li sunucular kullanılmıştır. Sunucu diskleri RAID ile yapılandırılmış olup donanıma bağlı veri kaybı minimize edilmiştir.

Datacenter'ımız Tier 3 standarlarında olup, internete çıkış hızımız 1 Gigabit'dır.

DNS sunucusu olarak sektörün lideri CloudFlare kullanmaktayız. Ayrıca dileyen ve ihtiyacı olan müşterilerimize yüksek performanslı özel CDN/DNS/MAIL sunucu hizmetimizde vardır.

Yüksek Performanslı Haber Sitesi Yazılımı