Facebook Instant Articles Desteği

Facebook için optimize edilmiş site haritaları ile Facebook Instant Articles yayıncılığı yapabilir haber sitenizden ek gelir elde edebilirsiniz

Facebook Instant Articles Nedir?

Facebook Instant Articles haber yayıncılarının içeriklerini hızlı ve interaktif olarak Facebook mobil uygulaması kullanan okurlarına dağıtmalarını sağlayan bir araçtır.

Facebook Instant Articles nasıl çalışır?

Bir web tarayıcı ile makaleyi görüntülemek yerine, ki bu süreç 8 saniye kadar sürer, Instant Articles bu makaleleri Facebook uygulamasında metinleri ve görselleri hızlıca görüntülemeye yarayan yöntem ve araçları kullanarak görüntüler. Böylece 10 kata kadar hız artışı sağlanır. Hızın haricinde Instant Articles, yayıncılara bir mobil uygulamadan beklenecek yüksek kalite, akıcı deneyim ve interaktivite olanaklarını sağlar. Instant Articles haber yayıncılarının çok detaylı geri dönüşleri ve yorumları neticesinde hazırlanmış. Yayıncılar kendi reklamlarını gösterebilir ve buradan gelen tüm geliri kendileri alabilirler, gerçek zamanlı olarak okunma oranlarını takip edebilir, markalarına uyacak şekilde makalelerinin sunumunu değiştirebilirler.

Facebook Instant Articles Desteği - HaberPanelim.com